Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Willow

Født: 25.06.2007

F: Willemoes er elitehingst, A-hest i springning og B-hest i dressur.
Han har døtre kåret med guld-, sølv og bronzemedalje og tre sønner har været udtaget til Hingstekåring.
Han har det højeste konkurrenceindex i spring blandt de danske hingste, hvilket vidner om, i hvor høj grad han avler både kapacitet og ridelighed videre til sine afkom. Her skal især fremhæves sønnerne Willson og Willhelm, som er henholdsvis S- og A-hest i spring. Willemoes er solgt til USA.

FF: Cantus har haft utrolig succes i holsteneravlen. Han er far til 11 kårede sønner og har givet et utal af topspringheste. Her skal især fremhæves Calvaro, Candaletto, Calido, Come On og Cascavelle.

MF: Blue Hors Copperfield fik kun 4 afkom, inden han blev han solgt til udlandet.

MFF: Classiker e. Calypso II bedækkede kun 2½ år, inden han døde i '92. Alligevel nåede han at få 10 kårede sønner. Ved HLP blev han nr. 4 ud af 70 hingste med et index på 140,56. Som 5 års fik han karakteren 9,5 i championatet.

MFMF: Parabol vandt HLP i 1986. Han er efter Paradox I, som med næsten 1,4 mil DM, præmiemæssigt, er en af de mest vindende westfalere nogensinde.

 

MMF: Sandro har haft enorm betydning for avlen. Han er far til mere end 40 kårede sønner, hvoraf skal nævnes Silvio 1 og II, Sandro Song (far til Sandro Hit), Sao Paulo, Sandro Boy og Salido Z.

M: Simone Ask er kåret i RDH med karaktererne 9 9 8 8 i springning.

MM: Sandra er sølvmedaljehoppe og alle hendes hoppeafkom er kåret i DH - en enkelt med sølv. Et af hendes hingsteafkom Gøngehusfarmens Sandrinni DH 463 fik midlertidig bedæknings-tilladelse og blev siden solgt til USA, hvor han har virket i avlen.

MMM: Terracotta er elitehoppe og bl.a. mor til en A-hest i military.

Kuhlmann's Willow e. Willemoes/Copperfield/Sandro

 

Kuhlmann's Willow e. Willemoes/Copperfield/Sandro

WILLEMOES DVE CANTUS CALETTO I
MONOLINE
WINCETT EDH WAHNFRIED
KONCETT
SIMONE ASK BH COPPERFIELD CLASSIKER
MONIC
SANDRA SANDRO
TERRACOTTA
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design