Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Wictoria


Født: 29.04.2007

Wictoria er en udtryksfuld og yderst velgående hoppe. Til følskue fik hun 9 i type og 8 i trav og galop.

F: Willemoes er elitehingst, A-hest i springning og B-hest i dressur.
Han har døtre kåret med guld-, sølv og bronzemedalje og tre sønner har været udtaget til Hingstekåring.
Willemoes har det højeste konkurrenceindex i spring blandt de danske hingste, hvilket vidner om, i hvor høj grad han avler både kapacitet og ridelighed videre til sine afkom.

Her skal især fremhæves sønnerne Willson og Willhelm, som er henholdsvis S- og A-hest i spring. Willemoes er nu solgt til USA.

FF: Cantus har haft utrolig succes i holsteneravlen. Han er far til 11 kårede sønner og har givet et utal af topspringheste. Her skal især fremhæves Calvaro, Candaletto, Calido, Come On og Cascavelle. Afkom efter Cantus er internationalt meget efterspurgt. 

M: Kermo's Primadonna er kåret i hovedstambogen i Dansk Varmblod. Hun er ud af en hoppestamme med adskillige statspræmierede hopper. Primadonna er i 2008 også kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet..

MF: Pablo e. legendariske Pilot, blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

MFF: Pilot er en ren legende. Han blev den yngste millionær via afkomsgevinster nogensinde. 196 af hans afkom har haft succes på Grand Prix niveau. Han er far til verdensmestre og olympiadedeltagere og tillige grundlægger af sin egen hingsteliste med omkring 70 kårede sønner. Af særligt berømte Pilot-afkom skal her nævnes P.S. Priamos og Pialotta. Pilot er om nogen Westfalerforbundets flagskib, som da også har rejst en statue af ham.

Kuhlmann's Wictoria

 

Kuhlmann's Wictoria

WILLEMOES DVE CANTUS CALETTO I
MONOLINE
WINCETT EDH WAHNFRIED
KONCETT
KERMO'S PRIMADONNA PABLO PILOT
ARINA
ST.PR. ELDORINA ELDORADO
LILITH
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design