Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Priscilla

Født: 26.03.2009

F: Prinz K3 blev tildelt opdrættermedalje i sølv og modtog Aage Ravns vandrepokal for bedste dansk avlede dressurhingst.

FM: Perle er statspræmieret og halvsøster til S-dressurhesten Polarjæger. Perle er desuden mor til Perlenglanz en af de højest kårede hopper i Trakehnerforbundet i Tyskland.

FF: K2 var Siegerhingsten ved Trakehnerkåringen i Tyskland i 2001. K2 er efter Stradivari, som er halvbror til den i Danmark så velkendte Schwadroneur, og han bærer en god portion angloaraberblod i sine årer fra faderen Upan la Jarthe AA. K2 er uddannet til Grand Prix hest i dressur og rides af Karin Rehbein.

M: Kermo's Donna Ray er kåret i DS. Hun er gået direkte i avlen efter hun pådrog sig en hegnskade.

MF: Blue Hors Soprano virkede i avlen i Dansk Varmblod i 4 år. I 2008 fik han kåret sin første guldmedaljehoppe Grevens Sa'Va' der brillerede med ridelighed og gangarter i absolut særklasse. Soprano selv har gået Intermediaire dressur og er nu stationeret i USA.

MFF: Sandro Hit har nærmest skabt sin egen hingstelinie. Over 80 kårede sønner, adskillige statspræmiehopper, auktionsføl og heste, der er solgt til rekordpriser på auktioner verden over. Sandro Hit afkom kan ligeledes tilskrives utallige ridemæssige præstationer.

MM: Kermo's Primadonna, er ud af en hoppestamme med flere statspræmierede hopper. Primadonna er i 2008 også kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet.

MMF: Pablo blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

Kuhlmann's Priscilla

 

Kuhlmann's Priscilla

PRINZ K3 K2 STRADIVARI
KATEJA
PERLE XXVIII HOHENSTEIN E.H.
PAROLE II
KERMO'S DONNA RAY BH SOPRANO SANDRO HIT
FIORE
KERMO'S PRIMADONNA PABLO
ST.PR. ELDORINA
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design