Føl efter Bonaparte Z  

Føl e. Bonaparte Z

25. april 2012

Kort efter midnat folede Simone Ask med vanlig effektivitet et hingsteføl efter Bonaparte Z. Han er en kvik dreng, som var usædvanligt hurtigt på benene og meget hurtig til at finde frem de livgivende dråber. Vi synes, han i type og bevægelse er hoppens bedste føl, så vi er ikke i tvivl om, at valget til Simone falder på Bonaparte Z igen i år.

     
Føl efter Fly Society XX  

Føl e. Fly Society XX

14. april 2012

Denne dag folede Leonora e. Lamont/Castro/Calimero og dermed kom vores første 2. generationsføl til verden. En dejlig lille hoppe efter fuldboldshingsten Fly Society, som på alle måder lever op til vores forventninger.

Hendes vej til denne verden var ikke uden dramatik, da hun lå på ryggen. Det lykkedes at få hende vendt rigtigt, og efterfølgende forløb folingen som den skulle. Den lille pige var hurtigt på benene og var heldigvis ikke påvirket af den besværlige foling.

     
Primadonna med føl  

Primadonna har kastet

6. januar 2012

Til vores store skuffelse kastede Primadonna i aften sit føl efter ERA Dancing Hit kun 2 måneder før termin. En fin sort hingst med stjerne og sokker. Et føl vi havde glædet os umådelig meget til. Primadonna kastede også forrige år og går i 2012 ind i sit 18. år, så beslutningen bliver nok, at hun ikke skal ifoles igen.

     
Corinja e. Quinton/Cornetto/Limelight  

Ny hoppe til stutteriet

November 2011

Vi har købt en ny hoppe til stutteriet. Dortheas Corinja er efter Quinton/Cornetto/Limelight og er ud af Coroneti, som vi har lånt i år, men desværre ikke fik held med at ifole. Vi håber, der er bedre held med datteren og glæder os meget til at avle på dette spændende spring blod. Planen er at hun skal ifoles i foråret 2012 og stilles til kåring og afprøvning sommer 2012. Beslutningen om hingst er endnu ikke truffet.

     
Indbinding  

Indbinding og status på drægtigheder

Oktober 2011

Hestene har nydt friheden længe i dette milde efterår, som har været tørt og lunt og som har givet gode betingelser for græsset. Nu er alle på stald om natten og det nyder især den ældre del af flokken. Vi andre nyder også at ha' dem mere i hånd og turen ned af staldgangen ved aftentide, når der er fodret og alle står og gumler wrap.

 

Tre af hopperne er stadig drægtige. Primadonna e. Pablo venter føl e. ERA Dancing Hit, Leonora e. Lamont venter føl e. Fly Society XX og Simone venter føl e. Bonaparte Z. Desværre har Regina e. Regazzoni, som var i fol ved ERA Dancing Hit resorberet sin drægtighed og Contessa e. Cajus kom aldrig i fol.

     
Kuhlmann's Pandora e. Prinz K3 / Blue Hors Soprano / Pablo  

Føl efter Prinz K3

19. maj 2011

Så kom årets eneste føl. Pandora, som hun skal hedde, er efter Prinz K3 og ud af vores hoppe efter Blue Hors Soprano / Pablo. Vi synes selv, hun er utrolig vellykket og er spændte på, hvad fremtiden kommer til at bringe for hende.

     
Coroneti e. Cornetto/Limelight/Martell  

Spændende avlshoppe til låns

7. april 2011

Vi har i år lånt Coroneti e. Cornetto/Limelight/Martell af Sanne Johansen. Hun er en meget spændende hoppe, som vi håber det lykkes os at få ifol.

 

Coroneti er registreret i Holstenerforbundet og ud af Stamm 628B. Hun er kåret i hovedstambogen i DV. Hendes mor Hannah er kåret i hovedstambogen og elitehoppe i Holstenerforbundet. Hannah er helsøster til Lipton som har deltaget ved OL i Barcelona samt i to verdensmesterskaber.

 

 

     
kuhlmannhorses.dk  

Ny hjemmeside

17. marts 2011

I dag blev det tid for lancering af den nye hjemmeside. Vi har et stort ønske om at præsentere vores dejlige heste bedst muligt og følte derfor tiden var inde til et redesign. Det har været et sjovt men også stort arbejde, da sitet jo med tiden er blevet temmelig omfangsrigt.

 

Vi håber, du vil få fornøjelse af at surfe rundt på siderne.

     
Can-Can Tågerup  

En ulykke kommer sjældent alene

Februar 2011

Den 8. februar mistede vi vores sølvmedaljehoppe Can-Can Tågerup. Hun fik gæringskolik, som trods hurtig indsats udviklede sig dramatisk, og da hun ikke reagerede på den smerstillende medicin, så vi desværre ikke anden udvej end at aflive hende pga. formodning om tarmslyng. Hun var højdrægtig ved Fly Society XX. Heldigvis har vi Leonora efter hende, som skal kåres og ifoles i år.

Den 11. februar kastede Contessa sit føl efter Cosmeo, kun 6 uger før forventet foling. Et dejligt ædelt hoppeføl, sort med blis. Vi havde ikke kunnet ønske den finere.

 

Efter megen granskning af mulige årsager, har vi ikke kunnet finde nogen sammenhæng. Wrap og deslige er blevet grundigt undersøgt, og ingen af de øvrige heste har fejlet noget. Can-Can var gammel og manglede nogle kindtænder, hvilket jo giver forøget risiko for fejlgæring. Contessa kastede også forrige år lige før foling, så måske har hun besvær med at gå tiden ud. Navlestrengen i år var meget snoet, hvilket ifølge Ansager også kan være årsagen.

Det skal være svært, før det kan blive godt er en gammel talemåde. Vi håber, vi snart er på den anden side af det svære, hvor det gode begynder. Vi venter nu kun et føl e. Prinz K3 Donna Ray e. Soprano/Pablo.

 
 

Kuhlmann's Liva i ridning hos Vicky Mathiesen

Januar 2011

Kuhlmann's Liva er rejst til Sjælland til spring- og militaryrytter Vicky Mathiesen. Hun er lånt ud i en foreløbig to-årig periode. Vi føler os overbeviste om, at Vicky er det helt rigtige match til Liva, og vi glæder os rigtig meget til at følge dem på spring- og militarybanerne i den næste tid.

Vicky har tidligere konkurreret på S-niveau i spring og har siden 2009 også deltaget aktivt i militarysporten på hesten Dejó. Deres bedste resultater er indtil videre: sejr i CNC1*, sølv ved DM for hold 2009 og guld ved individuelt distriktsmesterskab, distrikt 1 2009. De er kvalificerede til senior DM 2011. Følg Vicky, Dejó og Liva på www.dejo.in

 
 

Stutteriet klædt i sne

December 2010

Nu lakker året mod enden, og i denne den første vintermåned har vinteren allerede holdt sit indtog med masser af frost og sne. Det gør arbejdet på stutteriet lidt mere besværligt, men det ekstra besvær opvejes så rigeligt ved synet at glade heste, der boltrer sig i sneen. Ifolingsmæssigt har 2010 ikke været helt så succesrigt som ellers. Det startede ellers godt med 4 hopper i fol i første forsøg. Men så resorberede Primadonna to gange i træk, hvorefter vi valgte at udskyde en evt. ifoling til 2011. De to øvrige hopper, som folede sent, løb begge om.

I skrivende stund er 3 af hopperne stadig drægtige. Vi venter i 2011 føl efter Cosmeo, Fly Society XX og Prinz K3.

 
 

Don Castro rejser til Fredensborg

31. oktober 2010

Kuhlmann's Don Castro e. UNO Don Diego/Castro/Calimero er solgt til Mads Andersen, Fredensborg. Don Castro vil i fremtiden blive uddannet professionelt indenfor dressur.

 

Vi glæder os meget til at følge ham og ønsker held og lykke.

 
Kuhlmann's Liva Egnethedstest  

Liva har bestået Egnethedstesten

9. oktober 2010

Kuhlmann's Liva bestod i dag Egnethedstesten på Vilhelmsborg med 755 point og blev samme dag kåret i RDS med beskrivelsen: Stor, ædel hoppe, der springer med god kapacitet. Karakterer: 7777 77 6,5 7,5 7,5 7. Springning 7 8.

 
 

Priscilla resjer til Nykøbing Sjælland

23. august 2010

Kuhlmann's Priscilla e. Prinz K3/BH Soprano/Pablo er solgt til Josefine Adler, Nykøbing Sj. Hun er indkøbt som selskab til Josefines eget føl og skal i fremtiden også fungere som dressurhest.

 

Vi glæder os til at følge de to i fremover og ønsker held og lykke.

 
 

Dagmar solgt til ung lovende dressurrytter

30. juli 2010

Kuhlmann's Dagmar e. Uno Don Diablo/Regazzoni/Weltmeyer er solgt til Lotte og René Heyde, Aså. Det er planen, at hun skal være fremtidig dressurhest for deres datter Andrea. Andrea er en meget ambitiøs og dygtig pige, som trods sine kun 8 år allerede har vundet LA dressur.

 

Vi håber Dagmar kommer til at indfri forventningerne og glæder os til at følge hende i fremtiden.

 
 

Wictoria rejser til Albertslund

7. juli 2010

Kuhlmann's Wictoria e. Willemoes/Pablo/Eldorado er solgt til Mathilde Bøyesen, Albertslund. Det er Mathildes plan at Wictoria skal kåres i sommeren 2011. Wictoria skal uddannes indenfor både dressur og spring.

 

Vi glæder os til at følge dem fremover og ønsker held og lykke med fremtiden.

 
 

Føl efter Uno Don Diablo / Regazzoni / Weltmeyer

25. juni 2010

Så folede Regina endelig. Den 25. juni, 5 dage over termin, kom dette yndige hoppeføl efter Uno Don Diablo til verden. Hun er sort med fire sokker og en stjerne og bestemt værd at vente på.

 
Kuhlmann's Serafina  

Føl efter Volstrups Casillas / Copperfield / Sandro

3. juni 2010

Den 2. juni kl. 23:35 folede Simone et dejligt hoppeføl efter Volstrups Casillas. Hun er et stort og meget velproportioneret føl. 

 
 

Føl efter Liwestar / Roots / Dan Senator og en sørgelig afsked med dejlige Edelweiss

6. maj 2010

Den 23. april kl. 23:45 folede vores dejlige Edelweiss et fint og ædelt lille hoppeføl efter Liwe Star. Desværre døde Edelweiss 3/4 døgn efter folingen formentlig af indre blødninger. Det lille føl nåede dog heldigvis at få den livsvigtige råmælk. Vi har desværre ikke haft succes med at finde en ammehoppe trods flere forsøg, men den ene af vores følhopper har taget hende til sig. Desværre vil hun ikke lade hende patte, men nu bor hun i boks sammen med hoppen og hendes føl og er sammen med dem og de andre på folden, så det sikrer, at hun vokser op som en normal hest. Så må vi andre klare det krævende arbejde med mælk mange gange i døgnet. Heldigvis spiser den lille med stor appetit og tillige har vi lånt en hoppe med mælk, som vi malker ud, så føllet også får rigtig hoppemælk med antistoffer i.

Den lille hoppe er fuld af livsmod og godt humør, trods alt det besvær livet allerede har budt hende.

Vi er meget glade og taknemmelige for at Edelweiss nåede at give os dette fine lille hoppeføl og har store forventninger til hende. Hendes halvsøster Evita Imhoff e. Cajus har succes på de internationale baner og har senest vundet en 140 cm klasse med hollandske Nathalie van der Mei, som man kan læse om i denne nyhed.

På billedet har hun netop sat en stor skål mælk til livs, som man kan se på mælkeskægget :)

 
 

Føl efter Prinz K3 / Blue Hors Soprano / Pablo

26. marts 2010

Kermo's Donna Ray har folet et dejligt hoppeføl e. Trakehnerhingsten Prinz K3.
Priscilla, som hun skal hedde, er et fantastisk "op af bakke" føl med virkelig gode gangarter.

 
 

Føl efter Balou Agg. / Cajus / Cornetto

11. marts 2010

Også Contessa valgte at fole denne dag, kun et kvarter senere end Can-Can. Det blev et yndigt hoppeføl efter den smukke og velspringende hingst Balou Agg. Vi er særdeles tilfredse med resultatet.

 
 

Føl efter Uno Don Diego / Castro / Calimero

11. marts 2010

Can-Can Tågerup folede et pragtfuldt hingsteføl e.UNO Don Diego. Det er en stor dreng, som er yderst velgående. Vi er meget spændte på, hvad fremtiden kommer til at bringe for ham.

 
 

Willow er solgt

30. januar 2010

Kuhlmann's Willow er solgt til Pia Rysholt Poulsen, Allingåbro. Det er planen at Willow skal være Pias kommende springhest.

 

Vi ønsker al mulig held og lykke med fremtiden.

 
 

Bajazzos Pride har kastet

31. december 2009

Desværre kastede vores lånehoppe Bajazzos Pride også sit føl efter UNO Don Diego 2½ måned før termin. Årsagen var efter al sandsynlighed en snoet navlestreng.

Selv om vi gerne ville ha' forsøgt os med hende igen, går hun grundet de svære tider for afsætning, tilbage til sin ejer, som har planer om på ny at ifole hende med Uno Don Diego

 

 
 

Kermo's Primadonna har kastet

25. december 2009

Vores dejlige hannoveranerhoppe Kermo's Primadonna har desværre kastet sit føl efter Tailormade Stardust. Hun var igennem en tarmslyngsoperation sidst i september, og vi regner med, at det har været udslagsgivende. Efter kastningen har hun været i god trivsel, så vi har store forhåbninger til, at hun som altid bliver let at ifole. Foreløbig er det planen, at hun skal ifoles med Escudo I.

 
 

Callisto er solgt

23. november 2009

Kuhlmann's Callisto er solgt til Hans Henrik Petersen ved Jordrup.

 

Vi ønsker rigtig meget held og lykke og glæder os til at følge ham fremover.

 
 

Kermo's Regina er drægtig ved Uno Don Diablo

17. august 2009

Kermo's Regina er scannet drægtig  med UNO Don Diablo. Regina har drillet de sidste par år, men er nu drægtig efter én eneste inseminering. Vi glæder os meget til føllet efter denne dejlige Don Schufro søn, som netop har vundet DSA kvalifikationen med det flotte resultat på 9,04 point ved Sportsrideklubben Bogøs distriktstævne søndag den 16. august.

Regina har termin den 20. juni 2010. 

 
 

Simone Ask er drægtig ved Volstrups Casillas

25. juli 2009

Simone Ask er scannet drægtig med Volstrups Casillas. Casillas er kåret i 7 avlsforbund og har  trods sin unge alder allerede vist rigtig fine avls- og sportsresultater.

 

Simone har termin den 7. juni 2010.

 
 

Kermo's Primadonna er drægtig ved Tailormade Stardust

29. juni 2009

Kermo's Primadonna er drægtig med hannoveranerhingsten Tailormade Stardust. Stardust blev præmiehingst i Henring 2009 efter at have vist en helt fabelagtig god springning. Vi er meget spændte på denne kombination af Stakkato og Pilotblod og har store forventninger til det kommende afkom.

Primadonna har termin den 8. maj 2010

 
 

Føl efter fuldblodshingsten Chain of Life XX

18. juni 2009

Kermo's Regina har folet et dejligt hingsteføl efter fuldblodshingsten Chain of Life XX. Han lever fuldt ud op til vores forventninger. Han er tilpas ædel, harmonisk og godt gående. Det bliver spændende at følge ham fremover.

 
 

Åsteds Edelweiss drægtig ved Liwe Star

17. juni 009

Åsteds Edelweiss er i dag scannet drægtig med Liwe Star. Liwe Star springer international Grand Prix og er vinder af Nordisk mesterskab i højdespringning. Vi er spændte på om Edelweiss også med denne kombination er i stand til at producere en stjerne.

Edelweiss har termin den 29. april 2010

 
Kuhlmann's Carlos  

Føl efter Coronado II

27. maj 2009

Simone Ask har folet et dejligt hingsteføl efter Coronado II. Et meget livskraftigt føl, som hurtigt kom på benene. Han er meget op af bakke og viser en fin galop.

 
 

Kermo's Donna Ray drægtig ved Prinz K3

18. maj 2009

Kermo's Donna Ray er drægtig med den dejlige K2 søn Prinz K3. Vi ser frem til at få et ædelt, smukt og velgående føl, som Prinz K3 på det nærmeste er garant for at give. 

 

Donna Ray har termin den 27. marts 2010.

 
 

Føl efter Uno Don Diablo

5. maj 2009

Kermo's Primadonna har folet et dejligt hingsteføl efter UNO Don Diablo.  Donnovan kom til verden kl. 03:10 efter en helt ukompliceret foling. Vi er meget tilfredse med ham. Han er en rigtig dejlig type og ser ud til at være meget velgående.

 
 

Contessa drægtig ved Balou Agg. og Bajazzos Pride drægtig ved Uno Don Diego

29. april 2009

Endnu to hopper er drægtige.

Contessa og Bajazzo's Pride er begge drætige. Contessa er drægtig med Balou Agg fra Stutteri Volstrup. Balou er en fantastisk smidig og velspringende hingst, som tillige er yderst ridelig og meget velgående.
Contessa har termin den 11. marts 2010.

 

Bajazzo's Pride er ifolet med UNO Don Diego. Bajazzo's Pride e. Bajazzo XX/Gefion/Scotsman XX er meget spændende rent avlsmæssigt, dels pga. sin store blodandel og dels det faktum, at hun allerede er mor til to hingsteafkom e. Robin, som begge blev udtaget til Herning. Den ene, Robocop DVH 715, blev godkendt til avl.
Pride har termin den 14. marts 2010.

 
 

Can-Can Tågerup drægtig ved Uno Don Diego

23. april 2009

Can-Can Tågerup er i dag scannet drægtig. Trods en kastning i vinter, lykkedes det at få hende i fol i første forsøg. Hun er i år ifolet med UNO Don Diego, som vi synes har udviklet sig fantastisk godt det seneste år.
Can-Can er ud af springblod, men af den slags, der har givet mange gode dressur heste. Bl.a. er hendes far Castro jo far til Solos Carex, som deltog i dressur ved OL 2008. Can-Can selv avler virkelig velgående og meget ridelige afkom og er bl.a. mor til Lussac Toftegaard, som blev nr. 4 ved unghestechampionatet i dressur i 2008, og som nu er ejet af Blue Hors. Vi er derfor meget spændte på at se, hvad der kommer ud af at kombinere Can-Can med en hingst som UNO Don Diego, der jo indeholder noget af det allerfineste dressurblod og som via sine afkom allerede har vist, at han i høj grad avler sine gode gangarter videre.

Can-Can har termin den 6. marts 2010.

 
 

Edelweiss er tom

23. april 2009

Desværre må vi erkende, at der ikke kommer føl fra Edelweiss i år. Det er en meget stor skuffelse, da vi havde forventet rigtig meget af dette føl efter Cajus. Der er intet, der undervejs har givet anledning til bekymring; Edelweiss kom i fol i første forsøg og var stadig drægtig ved håndprøvning efter 70 dage. Hun har gennem hele vinteren været sund og rask og i rigtig god form. Endvidere har hun ikke vist brunst og gør det fortsat ikke. Derfor skal der nu iværksættes nogle undersøgelser, som forhåbentlig vil kaste lys over dette mysterium og efterfølgende munde i en ny drægtighed.

 
 

Føl efter Uno Don Diego

28. marts 2009

Så gik det til held. Vores Blue Hors Soprano hoppe folede et dejligt, velskabt hoppeføl efter Uno Don Diego. En meget livlig lille dame, som var meget hurtig til at komme på benene og finde de livgivende dråber. Ikke en gang en time gammel galoperede hun rundt i boksen fuld af energi. Hoppen, som er førstegangsfolende, klarede alt lige efter bogen.

Se billeder af føllet her.

 

 
 

Contessa har kastet

12. marts 2009

En ulykke kommer sjældent alene, siger man. Det har vi måttet sande her på stutteriet. Contessa, som var drægtig ved Quinton, folede natten til torsdag et dejligt, ædelt og langbenet hoppeføl 4 uger og 5 dage før termin. Føllet var desværre dødt. Den var ellers lige, hvad vi havde ønsket os i type og ædelhed, så vi har besluttet at bruge Quinton igen og håber så, at heldet vil være med os anden gang. Contessa er heldigvis frisk og har ikke mén af folingen og det mistede føl. Vi håber hun snart bliver klar til ifoling.

Se det døde føl her. Billedet er taget 1½ døgn efter folingen, så føllet er lidt indfaldent i muskulaturen.


Heldigvis har vi stadig fem, forhåbentlig sunde og raske føl at glæde os til.

 
Can-Can Tågerup  

Can-Can har kastet

13. december 2008

Can-Can Tågerup har desværre kastet sit føl efter Solos Landtinus. Det er vi meget kede af, for det var et føl, vi havde store forventninger til. Nu er der bare at se frem til foråret, hvor planen indtil videre er, at hun skal ifoles med Solos Landtinus igen. Indtil da skal Can-Can virkelig kræses for, så hun kan nå at komme i top-form.

De øvrige hopper er heldigvis stadig drægtige, og vi kan glæde os til det første føl allerede 11. marts.

 
 

Ny hjemmeside

4. november 2008

Så er den nye hjemmeside færdig. Den gamle var blevet lidt støvet og fulgte ikke med tidens trend. Det var derfor tid til at tænke i nye baner.

Vi håber, du synes om resultatet, og at du vil få lidt fornøjelse af at surfe rundt på de nye sider : )

 
 

Kermo's Primadonna kåret i Hanoveranerforbundets hovedstambog

September 2008

Kermo's Primadonna er blevet kåret i Hannoveranerforbundet. Det foregik hos Stutteri Uno i Thorsager og Primadonna blev kåret i Hovedstambogen.

 
 

Alle hopper er drægtige

29. oktober 2008

Det var en glædens dag. Alle hopper er nu håndprøvede og drægtige. Kermo's Regina var den sidste og efter megen møje og besvær er hun nu endelig konstateret drægtig. Hun skal fole ved fuldblodshingsten Chain of Life XX ultimo juni. De øvrige hopper er Åsteds Edelweiss, som foler ved Cajus primo marts, Kermo's Donna Ray som foler ved Uno Don Diego medio marts, Contessa som foler ved Quinton medio april, Can-Can Tågerup som foler ved Solos Landtinus medio april, Kermo's Primadonna som foler ved Uno Don Diablo primo maj og Simone Ask som foler ved Coronado II primo juni.

Det bliver et forår og en sommer med meget liv på marken.

 
 

Liva udtaget til Eliteskue

9. august 2008

Lørdag den 9. august var Kuhlmann's Liva til 2 års hoppe fremstilling i Region 7 på Hjallerup Ridecenter.

Hun blev udtaget til eliteskuet efter en rigtig fin præstation.

Hun fik beskrivelsen: Udtryksfuld, velrejst hoppe af særdeles god type. God overlinie. Lemmerne er passende føre og tørre. Velformede hove.
Karakterer: Type 8 - rammer 8 - fundament 8 -  galop 8 -  springning teknik 8,5 - springning kapacitet 8,5 - Helhed 8

Tak til Louise Larsen for hendes indsats med træningen af hoppen.

 
 

Vi har været til følskue

3.august 2008

Søndag den 3. august var vi til følskue på Vilhelmsborg med 2 af årets føl.

Kuhlmann's Diago e. Uno Don Diego/Pablo/Eldorado fik beskrivelsen: Passende ædel, højstillet, udtryksfuld og maskulin samt karaktererne: 877 786 8. Han var lidt for mælkefed og desuden trykkede han sig lidt og fik derfor knap vist sin galop.

Kuhlmann's Callisto e. Colorado/Castro/Calimero fik beskrivelsen: Muskuløs, muskuløs bagpart, rette haser, god takt og karaktererne: 888 777 7. Grundet kraftig vækst har han været ret præget af vokseværk, så vi var ret tilfredse med de karakterer, han trods alt opnåede. Når først hans vækst er stabiliseret vil han, som tidligere, vise et meget større gangpotentiale, hvor især galoppen skal fremhæves.

 
 

Føl efter Colorado

6. juni 2008

Så kom årets sidste føl. Den 6.6 kl. 03:25, 14 dage før termin folede Simone Ask et dejligt stort hingsteføl efter Colorado.

 
 

Føl efter Uno Don Diego

29. april 2008

Den 29. april kl. 23:50 kom Kuhlmann's Diago til verden. Diago er efter Uno Don Diego. Mor er Kermo's Primadonna e. Pablo/Eldorado/Lukas.

 
 

Føl efter Colorado

11. april 2008

Kuhlmann's Callisto så dagens lys den 11. april kl. 01:45.  Mor er sølvmedaljehoppen Can-Can Tågerup e. Castro/Calimero/Raimondo. Far er Coronado sønnen Colorado.

 
 

Ny spændende avlshoppe

26. marts 2008

Stutteriet er udvidet med endnu en hoppe. Hoppen er Contessa efter Cajus/Cornetto/Lagano.

Contessa skal ifoles med Quinton.

 

 
 

Stalden er færdig

2. februar 2008

Endelig er den nye stald færdig. Det fejrede vi med indvielse lørdag den 2. februar, hvor naboer og hestevenner kom og fejrede det med os. Det var en hyggelig men noget kold eftermiddag.

 

Både vi og hestene trives rigtig godt i den nye stald, som lever op til alle vores forventninger.

Se flere billeder af stalden her.

 
 

Kermo's Regina har bestået Stationsafprøvning

14. november 2007

Kermo's Regina e. Regazzoni/Weltmeyer/Hill Hawk XX har nu fået sit R. Hun gik stationsafprøvning hos Nikolai Kowalski i Bælum og opnåede 702,5 point i dressurdelen.

Hun udmærker sig især ved en høj ridelighed og et super godt temperament.

 

 

 
 

Mor til vinderen af Unghestechampionatet 2005 er flyttet ind på stutteriet

5. september 2007

Stutteriet er udvidet med endnu en avlshoppe. Hoppen er Åsteds Edelweiss, som er interessant af den årsag, at hun er mor til vinderen af Unghestechampionatet 2005 i springning, Evita Imhoff e. Cajus.

Afstamningen er Roots XX - Dan Senator - Ugor.

Edelweiss er en hoppe med et super godt temperament. Hun er rolig og fornuftig og nem at håndtere i alle situationer.

Edelweiss skal ifoles med Cajus i 2008.

 
 

Alle hopper er drægtige

6. august 2007

Endelig er alle hopperne scannet drægtige. Simone Ask blev som den sidste scannet i dag og var heldigvis drægtig. Så nu kan vi forhåbentlig se frem til fire føl i 2008.

Can-Can Tågerup er drægtig v. Colorado DVH 823 og har termin 22. april 2008.
Kermo's Primadonna er drægtig v. Uno Don Diego DVH 908 og har termin den 4. maj 2008.
Kermo's Regina er drægtig v. Uno Don Diego DVH 908 og har termin den 29. maj 2008.
Simone Ask er drægtig v. Colorado DVH 823 og har termin den 20. juni 2008

 

 
 

Til følskue på Vilhelmsborg

5. august 2007

Vi har været til følskue med to af årets føl.

Kuhlmann's Wictoria e. Willemoes/Pablo/Eldorado blev bedømt med karaktererne: 98 6 788 8
Kuhlmann's Leonora e. Lamont/Castro/Calimero blev bedømt med karaktererne: 87 8 778 8

 

 
 

Føl efter Willemoes

25. juni 2007

Simone Ask e. B.H. Copperfield/Sandro folede et stort dejligt hingsteføl efter Willemoes.

Føllet skal hedde Kuhlmann's Willow.

 

 
 

Stutteriet er flyttet til Mols

1. juni 2007

Stutteriet er flyttet. Pladsen blev for trang, så vi har købt en dejlig gård på det skønne Mols. Her er der masser af plads for hestene at boltre sig på.

Nu venter en lang periode med i stand sætning og ombygning af stalden, så den kan huse alle hestene til vinter.

 
 

Føl efter Willemoes

29. april 2007

Kermo's Primadonna e. Pablo - Eldorado folede i nat et dejligt velskabt hoppeføl efter Willemoes.

Føllet skal hedde Kuhlmann's Wictoria.

 

 
 

Føl efter Lamont

22. april 2007

Can-Can Tågerup e. Castro - Calimero folede i nat et dejligt lille hoppeføl efter Lamont.

Føllet skal hedde Kuhlmann's Leonora.

 

Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design