Kuhlmann's Liva

Født: 11.04.2006

Liva er en dejlig udtryksfuld, springbetonet hoppe med mod og karisma. Hun blev udtaget til DVs eliteskue 2008 med 8,5 i både teknik og kapacitet. I 2010 bestod hun egnethedstesten og blev kåret i DS. Hun er i øjeblikket udlånt til spring- og militaryrytter Vicky Mathiesen

Liva er ud af DH hoppen Kermo's Primadonna, som ligeledes er kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet. Hoppestammen har flere statspræmierede hopper.

F: Linardo blev fløjhingst 3 år i træk og tildelt opdrætter medalje i sølv.

I 2008 blev Linardo nr. 4 i trøstfinalen ved VM på Zangersheide 2008.

FF: Linaro er ud af den kendte stamme 18A2 og er far til adskillige kårede sønner. Han var fløjhingst til kåringen i Neumünster og efterfølgende materialprøvevinder.

MF: Pablo e. legendariske Pilot, blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

MFF: Pilot er en ren legende. Han blev den yngste millionær via afkomsgevinster nogensinde. 196 af hans afkom har haft succes på Grand Prix niveau. Han er far til verdensmestre og olympiadedeltagere og tillige grundlægger af sin egen hingsteliste med omkring 70 kårede sønner. Af særligt berømte Pilot-afkom skal her nævnes P.S. Priamos og Pialotta. Pilot er om nogen Westfalerforbundets flagskib, som da også har rejst en statue af ham.

Kuhlmann's Liva

 

Kuhlmann's Liva e. Linardo/Pablo

LINARDO LINARO LANDGRAF I
TAMARA
CORONA CORONADO
LIMARA
KERMO'S PRIMADONNA PABLO PILOT
ARNA
ST.PR. ELDORINA ELDORADO
LILITH
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design