Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Feodora

Født: 14.04.2012


F: Fly Society er en fuldblodshingst af ekstraordinær god kvalitet. Han har en hård og imponerende løbskarriere bag sig og har indtjent mere end 1,5 millioner kroner.

MF: Lamont blev fløjhingst ved kåringen i Neumünster i 2005 og i 2006 blev han præmiehingst i Dansk Varmblod. Han er ud af stamme 8769, som også hingstene Come on og Lord Caletto er ud af.

Lamont er efterfølgende solgt til Belgien hvor han har succes i både avl og sport.


MFF: Lancer II blev fløjhingst i Neumünster i 1988. Han er en af de mest betydelige sønner efter Landgraf I og er far til knap 30 kårede hingste og mere end 100 afkom der konkurrerer med succes på S-niveau.

MMF: Castro er elitehingst i Dansk varmblod og far til bl.a. Solos Carex, OL deltager i 2008. Trods sin springafstamning har Castro givet ekstraordinært gode dressuregenskaber og ligger højt på den internationale dressurindexliste.

M: Kuhlmann's Leonora er kåret i RDS ved stationsafprøvning bl.a. med beskrivelsen særdeles god bevægelse i skridt og galop. Endvidere udmærkede hun sig ved et 10 tal i temperament samt høj ridelighed.

MM: Can-Can Tågerup er kåret med Sølvmedalje i Dansk Varmblod og er mor til en stribe gode afkom. Her skal nævnes Lussac Toftegård e. Solos Landtinus, som i 2008 blev nr. 4 til Ungheste championatet dressur og efterfølgende solgt til Blue Hors.

MMM: Freja er elitehoppe og kåret med bronzemedalje.

Kuhlmann's Feodora

 

Kuhlmann's Feodora

FLY SOCIETY XX FLYINFACT XX IN THE WINGS XX
ZEFFIRELLA XX
POLLENCA XX LAW SOCIETY XX
PANSOVERINA XX
KUHLMANN'S LEONORA LAMONT LANCER II
ESPRIT VI
CAN-CAN TÅGERUP CASTRO
FREJA
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design