Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Edwina

 

Født: 23.04.10

 

Edwina er en hest med lidt ekstra. Fra dag 1 har hun vist en utrolig fightervilje idet hun mistede sin mor 3/4 døgn efter foling.

F: Liwe Star er en hingst med X-faktor! Han har ekstra springkapacitet, ekstra mod og forsigtighed og ekstra holdbarhed.

Liwe Star er rekordindehaver af den Nordiske rekord i højdespringning på ikke mindre end 2.30 m, hvilket kræver et utroligt stort mod. Meget få heste kan og vil sætte af på en mur på 2.30 m.

Som S hest i spring beviser han desuden, at han er i besiddelse af den ridelighed og forsigtighed, det kræver at gå en Grand Prix springning internationalt.

Afstamingsmæssigt repræsenterer Liwe Star holsteneravlens ”Gyldne kryds” via Landgrafsønnen Libertino og med Ramirosønnen Romino som morfar. Liwe Stars hoppelinie repræsenterer adskillige S-heste i springning.

Se video af Liwe Star her.

 

M: Edelweiss er også mor til vinderen af Unghestechampionatet i springning 2005, Evita Imhoff e. Cajus. Hun vandt med et samlet resultat på 960 point. Af testrytter fik hun rene 10 taller. Evita Imhoff er siden solgt til Holland og springer i dag internationale klasser.


MF: Roots XX er kåret i fire avlsforbund. Han virkede tydeligt både som forædler og typeforbedrer. Han er far til flere A og B heste i både spring, military og dressur.

 

MMF: Dan Senator var en fremragende producent af særdeles gode konkurrenceheste. Han er således far til flere S-, A- og B-heste.Kuhlmann's Edwina

 

Kuhlmann's Edwina

LIWE STAR LIBERTINO LANDGRAF I
BADENDORFERIN
EIKE I ROMINO
TARNIKA
ÅSTEDS EDELWEISS ROOTS XX BOW TIE XX
ELIZA XX
LEIDY SENATOR DAN SENATOR
JEANETTE
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design