Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Donnovan

Født: 05.05.2009

Donnovan er en meget smuk og udtryksfuld hingst med virkelig gode gangarter.

 

F: UNO Don Diablo blev præmiehingst ved hingstekåringen i 2008. Han er ud af en fremragende hoppestamme. Hans mor Uno Frederica er elitehoppe og har i 2009 fået guldmedalje for afkom.

 

Foruden Don Diablo er UNO Frederica mor til UNO Don Diego, som i 2009 var  finaledeltager ved VM i Verden og til UNO Donna Unique, som i 2007 blev kåret med guldmedalje og titlen årets hoppe. I 2009 vandt hun sølv til VM for ungheste i Verden og i 2010 vandt hun Guld.

Uno Fredericas mor er bedstemor til hannoveraner hingsten Welser, der med et dressurindex på 149 er blandt top 5 i Tyskland.

M: Kermo's Primadonna er kåret i hovedstambogen i Dansk Varmblod. Hun er ud af en hoppestamme med adskillige statspræmierede hopper. Primadonna er i 2008 også kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet.

MF: Pablo blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau. Pablo er stationeret i USA.


MFF: Pilot er en ren legende. Han blev den yngste millionær via afkomsgevinster nogensinde. 196 af hans afkom har haft succes på Grand Prix niveau. Han er far til verdensmestre og olympiadedeltagere og tillige grundlægger af sin egen hingsteliste med omkring 70 kårede sønner. Af særligt berømte Pilot-afkom skal her nævnes P.S. Priamos og Pialotta. Pilot er om nogen Westfalerforbundets flagskib, som da også har rejst en statue af ham.

Kuhlmann's Donnovan

 

Kuhlmann's Donnovan

UNO DON DIABLO BH DON SCHUFRO DONNERHALL
ROSALIE
UNO FREDERICA FALKLAND
TAUSENDSCHOEN
KERMO'S PRIMADONNA PABLO PILOT
ARNA
ST.PR. ELDORINA ELDORADO
LILITH
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design