Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Diago


Født: 29.04.2008

 

 

F: Uno Don Diego blev tildelt opdrættermedalje i sølv og modtog Aage Ravns vandrepokal for bedste dansk avlede dressurhingst. Uno Don Diego er ud af en fremragende hoppestamme. Hans mor Uno Frederica er foruden Uno Don Diego mor til UNO Donna Unique, som i 2007 blev kåret med guldmedalje og titlen årets hoppe. I 2009 vandt hun sølv til VM for ungheste i Verden og i 2010 vandt hun Guld.

I 2011 er Era Dancing Hit efter Uno Don Diego blevet udnævnt som fløjhingst i Dansk Varmblod.

.

Uno Frederica er også mor til Uno Don Diablo, som blev præmiehingst til hingstekåringen i 2008.

 

Uno Fredericas mor er bedstemor til hannoveraner hingsten Welser, der med et dressurindex på 149 er blandt top 5 i Tyskland.

 

M: Kermo's Primadonna er kåret i hovedstambogen i Dansk Varmblod. Hun er ud af en hoppestamme med adskillige statspræmierede hopper. Primadonna er i 2008 også kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet.

MMF: Pablo blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

 

MFF: Pilot er en ren legende. Han blev den yngste millionær via afkomsgevinster nogensinde. 196 af hans afkom har haft succes på Grand Prix niveau. Han er far til verdensmestre og olympiadedeltagere og tillige grundlægger af sin egen hingsteliste med omkring 70 kårede sønner. Af særligt berømte Pilot-afkom skal her nævnes P.S. Priamos og Pialotta.

Kuhlmann's Diago e. Uno Don Diego/Pablo

 

Kuhlmann's Diago e. Uno Don Diego/Pablo

UNO DON DIEGO DRESSAGE ROYAL DONNERHALL
ROSALIE
UNO FREDERICA FALKLAND
TAUSENDSCHOEN
KERMO'S PRIMADONNA PABLO PILOT
ARNA
ST.PR. ELDORINA ELDORADO
LILITH
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design