Opdræt oversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhlmann's Carlos

Født: 27.05.2009

Carlos er en smidig, kraftfuld hingst med masser power. Han er maskulin med et tydeligt hingstepræg.

 

F: Coronado II er af top springafstamning men har måske altid stået lidt i skyggen af sin berømte helbror Coronado I, som er en af Holstener forbundets betydeligste avlshingste. Ved kåringen i Herning 2003 opnåede Coronado II 9 i ridelighed og 10 i springkapacitet. Han blev samlet nr. 2 ved Unghestechampionatet (udenfor konkurrence) med karaktererne: 9-9-9,5-8-9,5 m/rytter og 8-10-9-8-10 løsspringning. Som 4 års blev Coronado II nr. 2 ved finalen i DRF's Springchampionat med 9,5 i gennemsnit. Dommerne gav Coronado følgende skudsmål: En hingst med international format og med en fremragende galop. En skade i en minisken satte desværre et tidligt punktum for hans egen springkarriere. Et unghestendex på 141 giver løfter om, at Coronado II avler sine ekseptionelle springegenskaber videre.

 

FMF: Rebel Z er internationalt springhest og helbror til Retina Z, en af verdens mest vindende hopper og OL-guldvinder i Atlanta.

MF: Blue Hors Copperfield havde desværre en kort karriere som avlshingst i DV. Han fik kun 4 afkom, inden han blev han solgt til udlandet.

MFF: Classiker e. Calypso II bedækkede kun 2½ år, inden han døde i '92. Alligevel nåede han at få 10 kårede sønner. Ved HLP blev han nr. 4 ud af 70 hingste med et index på 140,56. Som 5 års fik han karakteren 9,5 i championatet.

MFMF: Parabol vandt HLP i 1986. Han er efter Paradox I, som med næsten 1,4 mil DM, præmiemæssigt, er en af de mest vindende westfalere nogensinde.

 

MMF: Sandro har haft enorm betydning for avlen. Han er far til mere end 40 kårede sønner, hvoraf skal nævnes Silvio 1 og II, Sandro Song (far til Sandro Hit), Sao Paulo, Sandro Boy og Salido Z.

M: Simone Ask er kåret i RDH med karaktererne 9 9 8 8 i springning.

MM: Sandra er sølvmedaljehoppe og alle hendes hoppeafkom er kåret i DH - en enkelt med sølv. Et af hendes hingsteafkom Gøngehusfarmens Sandrinni DH 463 fik midlertidig bedæknings-tilladelse og blev siden solgt til USA, hvor han har virket i avlen.

MMM: Terracotta er elitehoppe og bl.a. mor til en A-hest i military.

Kuhlmann's Carlos

 

Kuhlmann's Carlos

 

Kuhlmann's Carlos

CORONADO II CORRADO I COR DE LA BRYÉRE
SOLEIL
ZAALA REBEL Z
TRANSVAAL
SIMONE ASK COPPERFIELD CLASSIKER
MONIC
SANDRA SANDRO
TERRACOTTA
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design