Kuhlmann's Callisto

Født: 11.04.08

F: Colorado er ud af en særdeles stærk og præstationsrig hoppestamme. Mor Esprit VI's ældste afkom Tinello Capella e. Caretino var allerede som 8 årig placeret i Grand Prix i Kiel (2003).


Colorado selv var et multitalent. Han blev nr. 3 ved materialprøven, hvor han opnåede karaktererne 9 i springkapacitet (T) og 8,5 i gangartskapacitet (T). Som 4-års kvalificerede han sig til DSA finalen i dressur og i 2005 blev han nr. 3 i akkumulator springningen ved gallashowet i Herning. I 2005, Colorados første følårgang, blev han far til Ellely's Concord, der blev årets føl region 3 og bl.a. opnåede karakteren 10 i type.

FF: Coronado I har haft en utrolig gennemslagskraft i springhesteavlen. Han er i 2008 blevet udnævnt til elitehinghst i Dansk Varmblod.

MF: Castro er elitehingst i Dansk varmblod og far til bl.a. Solos Carex, OL deltager i 2008. Trods sin springafstamning har han haft en fremragende indflydelse på dressuravlen og ligger således pt. nr. 12 på den internationale dressurindexliste.

M: Can-Can Tågerup er kåret i Dansk Varmblod med sølvmedalje. Hun er også mor til Lussac Toftegård e. Solos Landtinus, som blev nr. 4 til Ungheste championatet 2008 i dressur og efterfølgende solgt til Blue Hors.

MM: Freja er Elitehoppe og kåret med bronzemedalje.

Kuhlmann's Callisto

 

Kuhlmann's Callisto

COLORADO CORONADO I CORRADO I
SOLEIL
ESPRIT VI LEUTHEN I
VERINA
CAN-CAN TÅGERUP CASTRO CALYPSO I
MINETTA
FREJA CALIMERO
ROSITA
Kuhlmann Horses • Dejret Bygade 6 • 8420 Knebel • +45 50 52 99 08 • e-mail:ann@kuhlmannhorses.dk | © Kuhlmann Design